Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Το DNA μας και οι "άνωθεν" παρεμβάσεις


Η απεριόριστη σωματική ύπαρξη (Α.Σ.Υ.) ενός ανθρώπου επάνω στη γη προϋποθέτει κάποια μεγάλη αλλαγή του τρόπου ζωής, αλλά το κυριότερο αλλαγή τρόπου σκέψης. Αλλαγή τρόπου σκέψης, σημαίνει ξεκαθάρισμα και απαλλαγή από το νου κάθε «κακής» και «παλιάς» σκέψης που είναι εντυπωμένη μέσα στη μνήμη του DNA των κυττάρων μας, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μετά από προσωπική έρευνα διαπίστωσα ότι είναι εγγεγραμμένα στο DNA μας χιλιάδες άχρηστα προγράμματα αυτοκαταστροφής, εικόνες, ιδέες και μονομανίες όπως θανατοφιλία, αρρωστοφιλία κ.λ. που το πρόγραμμά τους, είναι να μας οδηγούν στο θάνατο και την εκμηδένιση.
Αυτά τα προγράμματα στο DNA μας, έχουν «γραφτεί» και εντυπωθεί στα κύτταρά μας τα τελευταία 7000 με 10000 χρόνια περίπου, δηλαδή από τότε που εμφανίσθηκαν –όπως πιστεύουμε, έως σήμερα- οι πρώτες οργανωμένες κοινωνίες. «Ο αρχικός άνθρωπος ήταν ένα υπέροχο ον, του οποίου οι δώδεκα κλώνοι του DNA απαρτίζονταν από τις συνεισφορές ποικίλων νοήμονων πολιτισμών. Όταν ήρθαν οι νέοι ιδιοκτήτες εργάστηκαν μέσα στα εργαστήριά τους και δημιούργησαν παραλλαγμένες εκδοχές ανθρώπων με ένα διαφοροποιημένο πια DNA με τη διπλή σπείρα…Πριν από την επιδρομή, είχατε καταπληκτικές ικανότητες. Το πρωταρχικό βιογενετικό παράδειγμα του ανθρώπου είχε προικιστεί με απίθανες πληροφορίες, ήταν δια-διαστασιακό και μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Όταν έκαναν την επιδρομή τους εκείνοι οι θεοί δημιουργοί, ανακάλυψαν ότι το τυπικό είδος παρα- ήξερε πολλά. Το τυπικό είδος είχε ικανότητες που έμοιαζαν υπερβολικά με τις ικανότητες που είχαν αυτοί που προσπαθούσαν να περάσουν για θεοί. Έγινε λοιπόν μια βιογενετική μετατροπή που υπήρξε μεγάλη καταστροφή. Έφεραν πειραματικές εκδοχές του είδους στον πλανήτη, όπου η πρωταρχική τράπεζα δεδομένων διασκορπίστηκε αλλά δεν καταστράφηκε. Κάποτε, το DNA σας ήταν ακέραιο. Ήταν μια πανέμορφη βιβλιοθήκη με όλες τις πληροφορίες όμορφα ταξινομημένες και εύκολα προσβάσιμες, όπου μπορούσατε να βρείτε οτιδήποτε θέλατε αμέσως. Όταν συνέβη η βιογενετική μετατροπή με σκοπό την αποσύνδεση των πληροφοριών, ήταν σαν να έκρυψε κάποιος το ευρετήριο, να πήρε όλα τα βιβλία από τα ράφια και να στοίβαξε σε έναν τεράστιο ανάκατο σωρό στο πάτωμα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανενός είδους τάξη σε αυτά. Αυτός είναι ο τρόπος που το DNA σας σκορπίστηκε και ανακατεύτηκε από τους επιδρομείς εδώ και πολύ καιρό… Διέσπασαν την πληροφοριακή συχνότητα μέσα στα ανθρώπινα όντα, άλλαξαν το DNA και σας έδωσαν τη διπλή σπείρα ώστε να παραμένετε στην άγνοια… Αυτοί οι θεοί δημιουργοί βάλθηκαν να αλλάξουν το DNA μέσα στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο είναι η νοημοσύνη, το πρωταρχικό σχέδιο, ο κωδικός…Τα τελευταία αρκετές χιλιάδες χρόνια, ο κωδικός έχει αναγκαστεί να χωρέσει μέσα σε ένα πολύ περιορισμένο DNA… « («Κομιστές της αυγής» Μπάρμπαρα Μαρσινιάκ, εκδ. «Κρύων ΕΠΕ»).
Προφανώς οι ομάδες που διαχειρίζονταν την πολιτική και την θρησκεία πριν χιλιάδες χρόνια, όπως γράφουν τα αρχαία κείμενα κατάφεραν με έντεχνους τρόπους να εγγράψουν τον φόβο αλλά και όλες τις επίβουλες και θανατερές εντολές τους, στο DNA μας. «Τοποθέτησαν» δηλαδή ένα πρόγραμμα θανάτου στο DNA μας. Μετά από αυτή τη ζοφερή προοπτική που ανοίγετε μπροστά μας ο μοναδικός δρόμος είναι η απεριόριστη σωματική μας ύπαρξη (Α..Σ.Υ.), σε συνδυασμό με την παντοτινή νεότητα. Πως όμως κάποια-ος μπορεί να κερδίσει την σωματική αθανασία εδώ επάνω στη γη; Φυσικά χρειάζεται κάποια-ος να το πάρει απόφαση. Να συνειδητοποιήσει ότι μόνο δύο δρόμοι υπάρχουν: αυτός του θανάτου και της ανυπαρξίας και ο επικός δρόμος που οδηγεί στη σωματική αθανασία. Αν προτιμήσουμε την απεριόριστη σωματική ύπαρξη μας επάνω σε αυτόν τον πανέμορφο πλανήτη θα πρέπει μια μεγαλειώδης αλλαγή να γίνει μέσα μας, μια αλλαγή που θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο DNA μας.
Τεχνικές με εικόνες, που με τον κατάλληλο οραματισμό θα εντυπωθούν για πάντα στα κύτταρά μας θα γίνουν η αιτία ώστε το σώμα μας να εργασθεί προς την κατεύθυνση της αποβολής τυχόν ασθενειών σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα μας ή και τη θεραπεία τους. Ακόμη με τον κατάλληλο οραματισμό και της ασκήσεις μπορούμε να κάνουμε τον οργανισμό μας να εκκρίνει ορμόνες και άλλες ωφέλιμες ουσίες που θα το κάνουν όμορφο νεανικό και εν τέλει θα το αθανατοποιήσουν. Αυτό είναι ένα μέρος του προγράμματος της ατομικής σωματικής αθανασίας που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

1 σχόλιο:

  1. πραγματι...η επιλογη της αντιστροφης....ειναι ενα πρωτο βημα σε ενα ταξιδι..τοσο γοητευτικο...καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή