Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η αναπνοή της αθανασίας

"Ασκηθειτε ,αναμιχθειτε με τους συνηθισμενους ανθρωπους και ολοκληρωστε τη φωτιση σας.Οταν ειναι καιρος για το στρογγυλο ,να ειστε στρογγυλοι.Οταν ειναι καιρος για το τετραγωνο ,να ειστε τετραγωνοι.Καθως εμφανιζεστε και εξαφανιζεστε,τη μια πηγαινοντας αντιθετα και την αλλη συμβαδιζοντας,κανενας δε θα μπορει να σας βυθομετρησει,επειδη οι ανθρωποι θα ειναι ανικανοι να καταλαβουν τι κανετε"

Ο Μικρός και Μεγάλος Ουράνιος Κύκλος (η αναπνοή της αθανασίας)
Η αναπνοή της αθανασίας είναι μια ταοιστική αναπνευστική τεχνική που συνδιάζει την εστιασμένη αναπνοή, τον οραματισμό και την ανακύκλωση του εισπνεόμενου αέρα στο εσωτερικό του σώματος μας, στο ενεργειακο μας σώμα και στους επτά κύριους αδένες ή κέντρα δύναμης του ανθρώπινου σώματος.
Ονομάζεται και Μικρός Ουράνιος Κύκλος, αφού είναι η προτελευταία άσκηση πριν την Απόλυτη Ένωση και την κατάκτηση της αθανασίας. Το αμέσως επόμενο στάδιο είναι η αναπνοή της αθανασίας που ονομάζεται ο Μεγάλος Ουράνιος Κύκλος όπου η κοσμική ενέργεια κυκλοφορεί πέρα απο τους αδένες και στους μεσημβρινούς του σώματός μας, του κορμού, των χεριών και των ποδιών.
Όταν καταφέρουμε να εναρμονίσουμε την ενέργεια και αυτή ανεμπόδιστα περάσει μέσα απο όλα τα κέντρα και τα κανάλια του σώματος μας, τα κύτταρα μας θα έχουν μ ε τ ο υ σ ι ω θ ε ί αλχημικά και θα μπορούν να ζήσουν χωρίς να έχουν την ανάγκη του οξυγόνου.
Απο αυτό το σημείο και έπειτα οι νόμοι και τα φαινόμενα του χώρου και του χρόνου δεν μπορούν να μας επηρεάσουν και κατακτούμε το επίπεδο της σωματικής και νοητικής αθανασίας.


Υ.Γ. Επειδή η τεχνική αυτή απαιτεί υψηλό επίπεδο ενέργειας και τέλεια υγεία απο τον ασκούμενο και μπορεί υπο κάποιες περιπτώσεις να είναι επικίνδυνη δεν μπορώ να την παρουσιάσω.


3 σχόλια:

  1. Ιφινε ενδιαφερων ....

    Να σε ρωτησο και σε παρακαλω αν θελεις μου απαντας

    με αυτες τις τεχνικες εφαρμοζουν και διαλογισμο ??

    Ο διαλογισμος δεν εχει να κανει με την αναπνοη ???

    Σε ευχαρηστω για το εναυσμα για ψαξιμο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αναπνοη βασικη λειτουργια για ολες τις πνευματικες ασκησεις..Ομως μπορει να γινει και αλλιως? Μπορει η κοσμικη ενεργεια να κυκλοφορησει μεσα μας χωρις συγκεκριμενη τεχνικη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη, υπάρχει ο διαλογισμος επάνω στην αναπνοή ή με την αναπνοη. Βασικά όμως άλλο οι ανπνευστικές ασκήσεις και άλλο ο διαλογιμός.
    Αίθρα, αυτή άσκηση έχει να κάνει με την αναπνοή και τον οραματισμό, πιθανόν υπάρχει και άλλος τρόπος οχι με αυτή την άσκηση αλλά με κάποια παρεμφερεί άσκηση που ονομάζεται "κυκλοφορία του φωτός", για περισσότερες πληροφορίς θα τις βρείς στο βιβλίο "Το μυστικό του χρυσού λουλουδιού", εκδ. "Σπαγειρία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή