Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ουράνιο Νερό


Σύμφωνα με παλιά μαγικά μεσαιωνικά κείμενα είναι ένα ισχυρότατο ελιξίριο που έχει τονωτικές, θρεπτικές και θεραπευτικές και κυρίως αντιγηραντικές ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό.
Τα υλικά που χρειαζόμαστε για την κατασκευή του είναι τα εξής: Κανέλλα, γαρύφαλα, μοσχοκάρυδα, τζεντζερφιλ, χαβλιζάν, άσπρο πιπέρι από μια ουγιά, έξη φλούδια λεμονιών, δυο χούφτες σταφίδες από δαμάσκηνα, δυο χούφτες τζίτζιφα, μια χούφτα χαμασκτή (βρωμούσα), τέσσερις χούφτες σπόρου αρκένθου (τουρκ. άρδιές) ώριμου, μια χούφτα μαραθόσπορου, μια χούφτα λουλουδιών βασιλικού, μια χούφτα σπαθόχορτο, μια χούφτα λουλούδια δεντρολίβανου, μια χούφτα δυόσμο, μια χούφτα κουφοξυλιάς, μια απήγανου, μια καπνόχορτου, δυο ουγκιές ξύλο αλόης, γόμα αραβικής, λιβάνι αρσενικού ρεβέντι, και κενταύριον.
Ο τρόπος κατασκευής του ορίζεται από διάφορες χρονικές και αστρολογικές συγκυρίες. το υγρό που παίρνουμε από τα βότανα έχει κοκκινωπό χρώμα και από αυτό πίνουμε μια κουταλιά κάθε τρεις μέρες.
Αυτό το ελιξίριο μας κρατά νέους, όμορφους και τα γηρατειά δεν έχουν καμία επίδραση επάνω μας, όπως αναφέρεται σε παλιά χειρόγραφα για τον άνθρωπο που κάνει χρήση του Ουράνιου Νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου