Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΑSA;

Όπως γράψαμε και χθες, από την NASA, επιστήμονες και επιστημόνισες, ανακάλυψαν, με δυό κουβέντες, ότι ένας οργανισμός μπορεί να υπάρξει αυξάνοντας μάλιστα τις αντοχές του, ενσωματώνοντας στον οργανισμό του το υπερδηλητήριο ΑΡΣΕΝΙΚΟ.
Το αρσενικό, σε μεγάλη ποσότητα σκοτώνει ακαριαία, ενώ σε μικρή ποσότητα, σκοτώνει μακροπρόθεσμα, σε μερικά χρόνια, δημιουργώντας ανίατες ασθένειες .
Πέρα από τις χαρούμενες δηλώσεις περί μεγάλης ανακάλυψης, θα έπρεπε, αφού ζούμε στην εποχή της απάτης και της επίθεσης αυτών που ζουν ανάμεσά μας εναντίον του ανθρωπίνου γένους, το οποίο λέει βλάπτει το περιβάλλον με την ύπαρξή του, να δούμε με καχύποπτο μάτι τις δηλώσεις αυτές και να σκεφθούμε ότι με τις παραπάνω "ανακαλύψεις" προωθείται η προπαγάνδα για τα παρακάτω:
1. Σαφώς υπάρχει περίπτωση να υπάρχει στο διάστημα ή ακόμη και στη Γη, προσέξτε το αυτό, ή ακόμη και στη Γη, άλλη μορφή ζωής.
2. Σύντομα θα ανακοινωθεί, ότι γίνονται πειράματα με "εθελοντές", που έκαναν κάποιο ειδικό εμβόλιο με DNA αρσενικού, που τους βοήθησε να γίνουν πιο ανθεκτικοί σε όλες τις ασθένειες, ακόμη και στις ανίατες, αλλά και στην ίδια την οξείδωση των ιστών, που προκαλεί την γήρανση και τον θάνατο.
3. Μετά θα μας πουν, είναι καλό το εμβόλιο, πάρτε το!!!!!! Θυμίζω ότι το αρσενικό σκοτώνει.
4. Βέβαια δεν αποκλείεται να θέλουν να μας πουν ότι ήρθαν και τίποτε εξωγήϊνοι και θα τους υποδεχθεί ο πρέσβυς για εξωγήϊνους, που ετοιμάζεται να ορίσει ο Ο.Η.Ε.
Είμαστε καχύποπτοι, γιατί ζούμε σε εχθρικό περιβάλλον. Σε πλανήτη μη φιλικό προς τον χρήστη.
Πηγή:http://www.liako.gr/news/home/28235-liakopoulos-nasa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου